Német nyelvű oldalakhoz

Szeretnéd érteni 

a német gyerekoldalakat,

hogy segíthess 5-7 éves gyermekednek a német nyelv megismerésében?

német gyerekeknek német gyerekoldalak

Szeretnél azonnal egy hasznos anyagot kapni, amely

a netes németezéshez készült első segítő kiadványom,

és amilyet – de még hasonlót sem – nem találsz sehol másutt a piacon?

német tanulás online

 • Ugye Neked is eszedbe jutott már, hogy nem feledkezhetsz meg az internet kínálta lehetőségekről sem, miközben igénybe veszel tanári vagy könyvekben rejlő segítséget is ahhoz, hogy gyermekeddel megkedveltesd a német nyelvet?
 • Tudtad, hogy számos, inkább felnőtteknek szóló nyelvoktató oldal van, amelyek igénylik az önállóságot, azt, hogy a gép előtt tölts időt? Nem, ezeket nem ajánlom arra, hogy 5-7 éves gyermekednek németet taníts a segítségükkel.
 • Találkoztál már eredeti német gyerekoldalakkal, amelyeket együtt böngészve “ragadhat” a német a gyerkőcre? Mint ahogy annak idején sok kisgyerek a tévé előtt ülve, meséket nézve tanult meg valamelyest angolul?
 • Gondoltad volna, hogy csak úgy szívja magába a német nyelvet is gyermeked, ha a megfelelő német gyerekoldalakon barangoltok? Mint az anyanyelvét. A szabályok kezdetben nem tudatosulnak, de rögzülnek. Nagyobb korában pedig képes lesz ezeket úgy feldolgozni, hogy nyelvvizsgára is bátran elküldhesd.

  Mindenek előtt Neked, a szülőnek kell megértened  a német gyerekoldalakon található szövegeket!

Azonban ha te nem tudsz (eléggé) németül, akkor esetenként nem értheted, mikor mit kér az oldal, hova mit kell beírnod. Még akkor is előfordulhat ez, ha magyarul meg angolul már hozzá vagy szokva, hogyan kell regisztrálni, meg bejelentkezni, ha hozzá akarsz férni a tartalmakhoz, zárt oldalakhoz stb.

Hogy megkönnyítsem Számotokra a német gyerekoldalak használatát, átböngésztem néhány oldalt, és kigyűjtöttem néhány alap kifejezést, utasítást, szavakat.

Nem neked szól, ha tankönyvet keresel, ha nyelvtant akarsz tanulni, vagy ha még olvasni és írni sem tudsz németül!

 • Ez nem tankönyv
 • Nincs benne nyelvtan
 • Nem fogsz megtanulni helyesen olvasni, kiejteni a szavakat

Mire leszel képes a kiadványban foglaltak segítségével?

Képes leszel a német oldalakon található alapvető utasítások megértésére, így biztonságosan navigálhatod gyermekedet a német nyelvű oldalakon.

A kiadvány

A fejezetek nem az egyes témák magyar nyelvű magyarázatait rejtik, hanem a német nyelvű német gyerekoldalakon található német nyelvű szövegek magyar megfelelőit. A kiadvány segítségével tehát segíthetsz gyermekednek az online német tanulás elkezdésében, illetve együtt ismerkedhettek német gyerekoldalakkal, azok tartalmával.

Milyen formában jutsz hozzá?

A teljes kiadvány egy 18 oldalas elektronikus könyv, azaz pdf formátumban töltheted le.

 • Ilyen , de még csak hasonló kiadvány sem született eddig.
 • Kizárólag ebben a formában, letölthető pdf-ként érhető el.
 • Ráadásul a hanganyagot is megkapod mellé, így “egyet fizetsz, kettőt vihetsz”.
 • Hiszen a hanganyag önmagában is megéri ezt a pénzt!
 • Mindösszesen 4590Ft-ért juthatsz hozzá az e-bookhoz és a hanganyaghoz..
 • Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, számodra a kiadvány 2090 Ft. Mindössze a kapott kódott kell beírnod a megfelelő helyre.

Miért hasznos ez a kiadvány? Miben segít neked? Miért éri meg beszerezni?

Mankó az első lépésekhez:

 • A kiadvány segítségével máris elkezdhettek barangolni a német nyelvű gyerek oldalakon. Segítségül néhány linket találsz a már letöltött kiadványban, vagy az oldalsávban. (Ha te ismersz más hasznos oldalakat, kérlek, ne tartsd titokban!)
 • Bátran szerezd be akkor is ezt a kiadványt, ha te (túl) kevésnek érzed a német tudásodat! A kiadványban  a német szavak, mondatok és kifejezések magyar megfelelőjét megadtam – ez volna ennek a kiadványnak a lényege -, ezzel az első lépéseket kevés ismerettel is megtehetitek.
 • A gyerekek egyébként “jól fényképeznek”, és ha olvasni nem is tudnak, a leírt szavakat képként értelmezve nagyon gyorsan rájönnek, melyik utasítás mit jelent, mikor mit kell csinálni az adott oldalon, az adott feladatban. Így egy idő után anélkül is tudnak egyedül németezni a gépnél, ha te nem tudsz ott ülni.
 • A kifejezéseket egy német nyelv tanár végzettségű ismerősöm jóvoltából  hang formában is megkapod, a kiadvány tartalmazza a hangfájlok elérhetőségét. Így a felolvasás, a kiejtés sem okozhat gondot, gyermekedet így is segítve  a német nyelv megismerésében.
netes nyelv vélemény

netes nyelv vélemény

 Hogy néz ki?

netes1oldala

Egy szívből-szeretettel készült kiadványt kapsz, amelynek az első verziója 2013-ban a Nyelvparádé napjaira 11 oldalon, mégpedig a Nyelvek Európai Napja (szeptember 26.) tiszteletére.

Készítésekor átböngésztem néhány német nyelvű oldalt – a teljesség igénye nélkül – és kigyűjtöttem a szerintem feltétlenül fontos szavakat és kifejezéseket.

Ezúttal bővítettem a német szavak, mondatok, kifejezések felolvasásával, hogy a kiejtés se okozzon gondot, és 18 oldalra gyarapodott maga az írásos tartalom is a német weboldalakon található szavak, mondatok, kifejezések fordításával, valamint a hozzáfűzött magyarázatokkal.

Mivel nincs a piacon más ilyen, de még hasonló kiadvány sem, a belefektetett idő, a megszerzett és a megszerezhető tudás értéke felbecsülhetetlen.

Úgy határoztam meg az árát, hogy mindenki számára elérhető legyen. 

Befizetésed után rövidesen küldöm a kiadvány letöltési linkjét.

A megrendelésről és a fizetési tudnivalókról visszaigazoló e-mailt kapsz.
Nagy felelősség, mert ha megrendeled, 3 napon belül ki is kell fizetned!
No de miért is ne fizetnéd ki? Szükséged van rá, ezért rendeled meg. Nem igaz?

Leírtam, mit kapsz, most idemásolom a tartalomjegyzékből a főbb fejezeteket is. 

A lecsupaszított tartalomjegyzék, amely csak a főbb fejezeteket tartalmazza:

Tartalom

Előszó – Így használd a kiadványt                           6

Bevezetés –

Mit tartalmaz ez a kiadvány és miért?                    7

Hogyan regisztrálunk új oldalon?                           8

Közösséghez, fórumhoz csatlakozás                      11

Mi történik a regisztráció után?                              12

Hogyan néz ki a regisztrációdat visszaigazoló e-mail?                                                                        13

Benn vagyunk az oldalon                                        15

Ismerjétek meg a tagokat, szerezzetek barátokat, gyakorlótársakat!                                                    16

Az online németezést segítő kiadványt a hozzá tartozó hangfájlokkal itt rendelheted meg, a lenti űrlap pontos kitöltésével és beküldésével.

A megfelelő helyre írd be kuponod kódját! Helyes kuponkód esetén a fizetendő 2090 Ft.

Ha nem írsz be kódot, vagy nem megfelelő, az e-book és a hozzátartozó hanganyagok ára összesen 4590Ft.


A megrendelési űrlap kizárólag a megrendelést és a teljesítést szolgálja. Hírlevélfeliratkozás nem történik.

(Néhány gyerekoldal linkjét itt találod: http://www.nemet-gyerekeknek.hu/online-nemet-tanulas/nemet-gyerekoldalak-a-weben/)

Foto: http://www.freeimages.com/profile/vixs

Kellemes közös időtöltést és jó tanulást kívánok!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, kivéve ha az anyag kiküldésével a teljesítés megtörtént. Elállás esetén kérlek küldj egy lemondó nyilatkozatot egy rövid e-mailben. Köszönöm! Cím: farkasaniko[kukac]nemet-gyerekeknek[pont]hu A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem”-re való kattintással Dr.Farkas Anikó e.v.-val kötötted (2111 Szada, Szabadság u.58. Adószám: 77515636-66812661-1-33) Dr. Farkas Anikó kreatív nevelő, sikertréner www.nemet-gyerekeknek.hu farkasaniko (kukac) nemet-gyerekeknek (pont) hu

Comments

comments