Ők már biztosan

Nagy izgalommal készülök a tanfolyam indulására

Nem kis kihívás a mindennapi teendők közé – család, ház, munka, tanítványok – besűríteni még azt is, hogy a szülőket segítő tanfolyamot zökkenőmentesen elindítsam. Leckék begépelése, a levelezés, a technikai hibák lehetőségének kizárása, titkosítás:)…

De nagy örömmel csinálom, hiszen vannak, akik nagyon várják már. Egy korábbi bejegyzés alatt olvashatod a hozzászólásokban.

Miután a visszajelzések hatására döntöttem a tanfolyam elindításról, és meg is terveztem az egészet, meg az árát is kitaláltam, indítottam egy tippelős nyereményjátékot. Tárgya a tanfolyam bevezető árának megtippelése volt, díja pedig részvétel a tanfolyamon az én költségemre.

A tippek közt volt telitalálat is, ráadásul kettő! 

Mindkét nyertessel felvettem a kapcsolatot. Igazán örültek mindketten.Egyikük rövid levelet írt, még mielőtt felhívhattam volna:

Nagyon örülök:), köszönöm szépen hogy részt vehetek a tanfolyamon!
üdvözlettel:
Laki Elvira

Kovácsné Judit hangja pedig szinte elakadt a telefonban. Annyira megható volt számomra is az öröme!

Kedves Anikó!
Annyira meglepődtem, mikor hívtál, hogy még a szavam is elállt. Még soha nem nyertem semmit, ezért eszembe sem jutott nézni a honlapot, hogy kik a nyertesek.Nagyon örülök, és hálás vagyok a lehetőségért.Már alig várom a három gyerkőccel a tanfolyamot.

Ők ketten tehát biztosan résztvevői a tanfolyamnak, mely április 15-én indul. Részvételi jogosultságuk mellé természetesen minden kedvezmény és ajándék is megilleti őket, melyről a szülőknek szóló tanfolyam oldalán olvashatsz.

[button link=”http://www.nemet-gyerekeknek.hu/tanfolyam/” type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Még jelentkezhetsz bevezető áron, várlak a csapatban![/button]

Ha tetszett, add tovább.

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..