Kiadványok

A kiadványok segítenek abban, hogy 5-7 éves gyermekeddel megismertethesd a német nyelv alapjait, megkedvelhesse a németet

Nem nyelvkönyvek, hanem segédkönyvek. Neked, a szülőnek, akinek fontos, hogy gyermeke megismerje és megkedvelje a német nyelvet!

Olyan anyagokat állítottam össze, amelyek a német nyelv otthoni használatát segítik. Alapvetően a te meglévő, vagy épp alakuló, fejlődő német tudásodra építek. Azaz aktív részvételedre szükség van.

Miért hasznosak ezek a kiadványok?Legalább 7+1 okot tudok neked felsorolni. Segítek neked, segítek a gyermekednek, és segítek nektek, mint szülő-gyerek egységnek, családnak.

  • A te nyelvi készségeid is folyamatosan javulnak, ha használod a segédanyagokat, a módszereket, a tippeket, no és a német nyelvet a mindennapokban.
  • Felébred a te igényed is arra, hogy tovább fejleszd meglévő, vagy már elkopott német tudásod, aminek minimum egy haszna van: dolgoztatod az agytekervényeid, szellemi frissességed tovább megőrzöd.
  • Ha ez nem lenne elég, gondolj arra, hogy esetleg új munkahelyet szeretnél, vagy épp kiköltözni. Nem baj, ha van valami német tudás a tarsolyodban, bármelyik német nyelvű ország is legyen a cél.
  • Jó lenne, ha gyermeked átvenne valamennyit a te német tudásodból? A tippekkel, ötletekkel ehhez is kapsz segítséget.
  • Eltökélt szándékod, hogy megismerje, megkedvelje a német nyelvet? Akkor használjátok “úton-útfélen”, amikor csak lehet. Ehhez kapsz segítséget a kiadványokban.
  • Szeretnéd, ha előnyt tudna kovácsolni abból, hogy ismeri a német nyelvet? A módszerek segítenek abban, hogy a későbbiekben azt is megtanítsd neki, hogyan tudja fejleszteni meglévő tudását.
  • Törekszel arra, hogy gyermekeddel tartalmasan töltsétek az időt? Játék, sorban állás, napi séta stb. közben is németezhettek egy kicsit (vagy többet).
  • Örülnél, ha tudná használni a számítógépet – okosan? Mit szólnál, ha német nyelvű gyerekoldalakon is elboldogulna?

Az első kiadvány, amit ajánlok mindenképp,

ha még nem olvastad, az az ingyenesen elérhető Iránytű. >>>

Az Iránytű olvasása után

hozzájuthatsz egy kuponhoz, mellyel a második ajánlott anyagot tudod kedvezményesen megvásárolni. Szerezd meg a kupont, azaz olvasd el az Iránytűt, hogy a kedvezményes vásárláshoz vezető linket megkaphasd! Kupon nélkül is elérhető természetesen a termék, a Netes nyelv – Szavak, kifejezések. Első lépések a német gyerekoldalakon.

Folyt köv. 🙂

Comments

comments

Comments 4

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .