Netes nyelv

Szeretnéd érteni 

a német gyerekoldalakat,

hogy segíthess 5-7 éves gyermekednek a német nyelv megismerésében?

netes nyelv

Szeretnél azonnal egy hasznos anyagot kapni, amely

a netes németezéshez készült első segítő kiadványom,

és amilyet – de még hasonlót sem – nem találsz sehol másutt a piacon?

Veled is történt hasonló?

Ugye Neked is eszedbe jutott már, hogy nem feledkezhetsz meg az internet kínálta lehetőségekről sem, hogy gyermekeddel megkedveltesd a német nyelvet?

Tudtad, hogy számos, inkább felnőtteknek szóló nyelvoktató oldal van, amelyek igénylik az önállóságot? Azt, hogy a gép előtt tölts időt? Nem, ezeket nem ajánlom arra, hogy 5-7 éves gyermekednek németet taníts a segítségükkel.

Találkoztál már eredeti német gyerekoldalakkal, amelyeket együtt böngészve “ragadhat” a német a gyerkőcre? Mint ahogy annak idején sok kisgyerek a tévé előtt ülve, meséket nézve tanult meg valamelyest angolul?

– Gondoltad volna, hogy ha a megfelelő német gyerekoldalakon barangoltok, akkor úgy szívja magába a német nyelvet is gyermeked, mint az anyanyelvét? A szabályok kezdetben nem tudatosulnak, de rögzülnek. Nagyobb korában pedig képes lesz ezeket úgy feldolgozni, hogy nyelvvizsgára is bátran elküldhesd.

Azonnali megrendeléshez kattints ide >>

Mindenek előtt Neked, a szülőnek kell megértened  a német gyerekoldalakon található szövegeket!

Azonban ha te nem tudsz (eléggé) németül, akkor esetenként nem értheted, mikor mit kér az oldal, hova mit kell beírnod. Még akkor is előfordulhat ez, ha magyarul meg angolul már hozzá vagy szokva, hogyan kell regisztrálni, meg bejelentkezni, ha hozzá akarsz férni a tartalmakhoz, zárt oldalakhoz stb.

Hogy megkönnyítsem Számotokra a német gyerekoldalak használatát, átböngésztem néhány oldalt, és kigyűjtöttem néhány alap kifejezést, utasítást, szavakat.

Nem neked szól a kiadvány,

& ha tankönyvet keresel,

& ha nyelvtant akarsz tanulni, vagy

& ha még olvasni és írni sem tudsz németül!

Mert ez nem tankönyv!

Ez a kiadvány azoknak a szülőknek jelent támpontot, akik maguk is kevésbé járatosak a németben

– Azoknak a családoknak, akik nem német nyelvterületen élnek,

– azoknak a szülőknek, akik nem dolgoznak huzamosabb ideje német nyelvi közegben,

– illetve nem használják a valaha tanult németet napi szinten,

– nem neteznek németül. Még.😊

Kérem a kiadványt a hozzátartozó hanganyaggal >>>

Mire leszel képes a kiadványban foglaltak segítségével?

Képes leszel a német oldalakon található alapvető utasítások megértésére, így biztonságosan navigálhatod gyermekedet a német nyelvű oldalakon.

A kiadványról

SZAVAK ÉS KIFEJEZÉSEK – ELSŐ LÉPÉSEK A NÉMET GYEREKOLDALAKON

A fejezetek nem az egyes témák magyar nyelvű magyarázatait rejtik, hanem a német nyelvű német gyerekoldalakon található német nyelvű szövegek magyar megfelelőit.

A kiadvány segítségével tehát segíthetsz gyermekednek az online német tanulás elkezdésében, illetve együtt ismerkedhettek német gyerekoldalakkal, azok tartalmával.

Milyen formában jutsz hozzá?

A teljes kiadvány egy 47 ! oldalas elektronikus könyv, azaz pdf formátumban töltheted le.

Szellős, nagybetűs és gyorsan átolvasható a pdf.

Nagy karakterekkel szedve szerkesztettem, hogy gépen is könnyen olvasható legyen

Ez a formátum segít Neked abban is, hogy az első átolvasáskor fel tudd mérni, legközelebb mennyi időre lesz szükséged, ha valamit meg akarsz találni benne.

A címsorok használata és ezzel együtt a részletes tartalomjegyzék szintén segíti a gyors tájékozódást.

Elég szellősen írtam és vonalazott oldalakat is beszúrtam minden fő fejezet végére, ahová megjegyzéseket, ötleteket írhatsz nyomtatás után

A megfelelő képre kattintva nagyobb méretben is megnézheted, aztán a vissza nyíllal jutsz vissza erre az oldalra.

Netes nyelv pdf

Miért hasznos ez a kiadvány? Miben segít neked? Miért éri meg beszerezni?

Mankó a német gyerekoldalakon teendő első lépésekhez:

A kiadvány segítségével máris elkezdhettek barangolni a német nyelvű gyerek oldalakon. Néhány német gyerekoldal linkjét is megtalálod a kiadvány végén. (Ha ismersz német gyerekoldalakat, kérlek, ne tartsd titokban!)

Bátran szerezd be akkor is ezt a kiadványt, ha te (túl) kevésnek érzed a német tudásodat! A kiadványban  a német szavak, mondatok és kifejezések magyar megfelelőjét megadtam – ez volna ennek a kiadványnak a lényege -, ezzel az első lépéseket kevés ismerettel is megtehetitek.

A gyerekek egyébként “jól fényképeznek”, és ha olvasni nem is tudnak, a leírt szavakat képként értelmezve nagyon gyorsan rájönnek, melyik utasítás mit jelent, mikor mit kell csinálni az adott oldalon, az adott feladatban. Így egy idő után anélkül is tudnak egyedül németezni a gépnél, ha te nem tudsz ott ülni.

A kifejezéseket egy nyelvtanár végzettségű ismerősöm jóvoltából  hang formában is megkapod, a kiadvány tartalmazza a hangfájlok elérhetőségét. Így a felolvasás, a kiejtés sem okozhat gondot, gyermekedet így is segítve  a német nyelv megismerésében.

netes nyelv vélemény

netes nyelv vélemény

Egy szívből-szeretettel készült kiadványt kapsz, amelynek az első verziója még 2013-ban a Nyelvparádé napjaira 11 oldalon jelent, mégpedig a Nyelvek Európai Napja (szeptember 26.) tiszteletére. Ez már a harmadik bővített kiadás.

Az aktuális, bővített és szerkesztett kiadvány 47 oldalon kalauzol a netes nyelvben.

Hangoskönyv melléklettel – további tudnivalók az e-book letöltési oldalán illetve e-mailben érkeznek.

Gondolva arra, hogy esetleg házimunka, kertészkedés vagy utazás közben szeretnéd meghallgatni, tanulmányozni a könyv tartalmát, az e-book mellé bónuszként megkapod a második kiadás alapján készült “hangoskönyvet” is, azaz az mp3 formátumban mentett felolvasott anyagot 9900Ft értékben. Tehát ezért nem kell külön fizetned.

A lecsupaszított tartalomjegyzék, amely csak a főbb fejezeteket tartalmazza:

Tartalom

Előszó

Útmutató a kiadvány használatához

Bevezetés

Hogyan regisztrálunk új oldalon?

Közösséghez, fórumhoz csatlakozás

Mi történik a regisztráció után?

Benn vagyunk az oldalon

Ismerjétek meg a tagokat, szerezzetek barátokat, gyakorlótársakat!

Mennyibe kerül?

Ilyen , de még csak hasonló kiadvány sem született eddig. Kizárólag ebben a formában, letölthető pdf-ként és a kiegészítő hangoskönyv formában érhető el, tehát a hanganyagot is megkapod mellé, így “egyet fizetsz, kettőt vihetsz”. Hiszen a hanganyag önmagában is megéri ezt a pénzt!

Mindösszesen 6990Ft-ért juthatsz hozzá az e-bookhoz és a hanganyaghoz.

Úgy határoztam meg az árát, hogy mindenki számára elérhető legyen. A 47 oldalas e-bookot és az önmagában is 9900Ft-ot érő hanganyagot 16890Ft helyett mindössze 6990Ft-ért viheted el.

A fizetési tudnivalókról a megrendelés után lépésről lépésre tájékoztatlak.


Az online németezést segítő kiadványt a hozzá tartozó hangfájlokkal itt rendelheted meg

Az e-book és a hozzátartozó hanganyagok ára Neked összesen 6990Ft.

Link a megrendeléshez>>>

Kellemes közös időtöltést és jó tanulást kívánok!

Garanciavállalás: a kockázat enyém! Amennyiben úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, fél éven belül visszatérítem a kiadvány árát, csak egy emailt kell írnod.

*Így szerezhetsz kuponkódot: töltsd le a kezdőoldali (www.nemet-gyerekeknek.hu) ingyenes kiadványt és kövesd a benne írtakat. Ha minden lépést követsz, eljutsz a kedvezményes rendelési lehetőséghez.


A megrendelési űrlap kizárólag a megrendelést és a teljesítést szolgálja. Hírlevélfeliratkozás nem történik. Ha szeretnél egyéb információkat is kapni, akkor a főoldalon iratkozz fel.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, kivéve ha az anyag kiküldésével a teljesítés megtörtént. Elállás esetén kérlek küldj egy lemondó nyilatkozatot egy rövid e-mailben. Köszönöm! Cím: farkasaniko[kukac]nemet-gyerekeknek[pont]hu A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem”-re való kattintással Dr.Farkas Anikó e.v.-val kötötted (2111 Szada, Szabadság u.58. Adószám: 77515636-66812661-1-33) Dr. Farkas Anikó kreatív nevelő, sikertréner www.nemet-gyerekeknek.hu farkasaniko (kukac) nemet-gyerekeknek (pont) hu