Ajándék könyv a tanfolyamhoz

Hogy is nézne ki a tanfolyam, ha nem ajánlanék mellé valami igazi csemegét is, német nyelvű gyerekkönyvet -ráadásul teljesen ajándékba?

Kicsit nézelődtem a neten, és szinte azonnal meg is találtam azt a német nyelvű kötetet és a hozzá tartozó cd-t,  amiről úgy gondoltam, hogy méltó kiegészítője lehet a szülőknek szóló tanfolyamomnak. Mégpedig úgy, hogy a résztvevőknek ajándékba adom, felvállalva a beszerzéssel és a postázással járó tennivalókat is.

Gondolom, aki ezt a blogot olvassa, tisztában van vele, hogy az idegen nyelven való olvasás – jelen esetben a német nyelvű mesék, versek olvasása – milyen kedvezően hat a kisgyerek  nyelvi fejlődésére még abban az esetben is, ha nem is érti  a szöveget. A szülőnek sem kell feltétlenül értenie. Hiszen a hanganyag segítségével a szülő a helyes kiejtést, intonációt, tagolást is megtanulja, így egy idő után kellemes és hasznos időtöltés lesz a könyv közös nézegetése, az “együtt olvasás”.  Amit aztán tovább lehet folytatni más német gyerekkönyvek nézegetésével, olvasgatásával.

A kötet témája is szívemhez közelálló. No és melyik kisgyerek ne nézegetné, venné kézbe szívesen a csigát, más apró lényeket? Ki ne csodálkozna rá a természet kincseire, jelenségeire?

Burghardt Klara német nyelvű könyve gyerekeknekAjánlom szeretettel Burghardt Klára kötetét, melyet a szülőknek szóló tanfolyam résztvevői ajándékba kapnak.

Das Häuschen und das Mäuschen
A házikó és az egérke
Német gyermek verseskötet CD-vel

A cd-n a versek mellett német gyerekdalok is hallhatóak.

Ajánlott a 3-13 éves korosztály számára.

 

 

 

Itt csatlakozhatsz a tanfolyamhoz, és akkor ajándékba küldjük Nektek ezt a könyvet!

 

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .