Magyar szerző német dalos könyve gyerekeknek

A tanfolyam tervezésekor ajándékok után is kutakodtam

Miközben népszerűsítettem a szülőknek szóló lehetőséget, egy hölgy örvendezett, hogy újra hall rólunk:) Már korábban is tervezgettük vele az együttműködést, ami most végre egy kiadvány formájában létre is jött.

Ahhoz, hogy egy kisgyerek megkedvelje, megszeresse a német nyelvet, hogy egyáltalán  a német nyelv ritmusa és dallama “bemásszon a bőre alá”, szerencsés, ha minél több német verssel, dallal találkozik. Ehhez kiváló segítséget jelenthet Dudás Anikó kötete a hozzá tartozó cd-vel, amely a nyelvtanulók körében ismert és elismert Klett Kiadó kedvelt PONS könyvei között jelent meg.

Nézd meg a tartalmát, ez egy igazán szuper, alapos összeállítás ahhoz, hogy segíteni tudd gyermekedet a német nyelvvel való ismerkedésben!

Természetesen a könyv bárki számára elérhető Anikón keresztül, de ha a tanfolyam résztvevője vagy, akkor plusz kedvezményt is kapsz a könyv árából, egészen pontosan 15%-ot.

Itt tudsz jelentkezni a szülőknek szóló 2 hónapos, 16 leckéből álló online tanfolyamra, amihez ajándékok is járnak! Várlak!

Anikó Dudás: Der lachende Hans Könyv+CD Klett/PONS

Dudás Anikó Der lachende HansVidám német dalok óvodásoknak és iskolásoknak.

A könyv tartalmazza:

– Nyelvoktató dalos CD

– Német és magyarországi német dalok, énekelve és karaoke  változatban

– Kották zongora – illetve gitárkísérettel

– Három különböző nyelvi szintre és korosztály részére humoros          feladatok a dalokhoz: Óvodások, 7-9 évesek, 10-12 évesek, Kezdő, A1 és   A2-es szinten

– Nyelvtan- és témajegyzék

– Színes, a korosztálynak megfelelő és a tanulást-tanítást segítő  illusztrációk

További letölthető segédanyagok pedagógusok és szülők számára. http://derlachendehans.e-klett.hu/

Dudás Anikó maga is tart foglalkozásokat és tanít is. Épp tegnap hívott fel egy anyuka Pestről, hogy a kisfiának tanítanék-e. Mivel nagy a távolság, kedvesen Anikóhoz irányítottam őt. Remélem, hogy egymásra találnak, mindenki megelégedésére.

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .